• Home
  • /
  • Nederland
  • /
  • Thermen Bussloo, voor een perfecte wellness vakantie in eigen land!
Thermen Bussloo sauna

Thermen Bussloo, voor een perfecte wellness vakantie in eigen land!

Op mini wellness vakantie in eigen land? Daarbij denk ik direct aan ons bezoek aan Thermen Bussloo (inclusief overnachting). Thermen Bussloo is een prachtig wellness resort, waarbij je een bezoek aan het saunacomplex heel goed kunt combineren met een hotelovernachting in het aangrenzende luxe viersterrenhotel. Vanaf je hotelkamer loop je namelijk zo in je badjas via de belevingstunnel naar alle sauna faciliteiten! Lees meer over deze mini vakantie in eigen land op deze pagina.

Sauna’s, rituelen en belevenissen in Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is een sfeervol wellnessresort waar je maximaal kunt ontspannen. Naast de vele verschillende typen sauna’s zijn er fijne baden en is er elke dag een volledig belevenisprogramma. Zo is er gedurende de dag een programma met heerlijke rituelen en belevenissen. Denk hierbij aan verschillende vormen van meditaties en opgietingen.

welnessresort Thermen Bussloo

Elke keer als ik Thermen Bussloo bezoek geniet ik enorm van de opgietingen, mede omdat de opgieters erg goed zijn in hun vak en er een mooie show van maken.

Bezoek het Sauna Theater

Het nieuwe sauna theater is een unieke sauna die sinds eind 2022 geopend is in Thermen Bussloo. Je wordt hier verrast met een voorstelling, waarbij er een verhaal wordt verteld middels het gebruik van een groot LED scherm, geuren en muziek.

Op dit moment is het sauna theater geopend tijdens vakanties, in de weekenden en op badkledingdagen

Eten bij restaurant Intens en overnachten bij Thermen Bussloo

Je kunt in het saunacomplex plaatsnemen voor een hapje en drankje in het sfeervolle restaurant N-Joy of de lounge. Ben je op zoek naar een luxere diner ervaring, dan kun je plaatsnemen in het restaurant Intens. Dit restaurant is gevestigd in het hotel en hier kun je elke avond genieten van een drie- of vijfgangen verrassingsdiner.

Restaurant Intens is iedere avond geopend en je kunt hier uiteraard ook dineren zonder een bezoek aan het wellnessresort of het hotel. Je dient hier dan ook gekleed naar toe te gaan.

Mocht je van een bezoek aan Thermen Bussloo een echte mini wellness vakantie willen maken, dan kan ik je een verblijf in het viersterrenhotel absoluut aanraden. Naast een overnachting in de sfeervolle en schone kamer geniet je de volgende ochtend van een gezond en verrassend lekker ontbijtbuffet en kun je nog een dag genieten van de sauna faciliteiten. Lees op de website van Thermen Bussloo meer over de verschillende arrangementen die er op dit moment worden aangeboden.

Thermen Bussloo sauna

Reken er maar op dat je volledig ontspannen en uitgerust weer naar huis gaat!

Op zoek naar meer reisinspiratie? Bekijk dan hier mijn pagina met meer artikelen over weekendjes weg in Nederland of bezoek en volg ook zeker mijn Instagram!

Geef een reactie