• Home
  • /
  • Category Archives: Afrika
Kenya Africa

Een rondreis door Kenia, spot de Big Five en ervaar het échte Afrika gevoel

Kenia is niet voor niets één van de meest favoriete safari bestemmingen van Afrika, dit land heeft namelijk de mooiste natuurparken ter wereld waar je de Big Five kunt spotten. Wij wilden al een langere tijd het echte Afrika ontdekken en besloten daarom naar Kenia te gaan. We kozen voor Kenia vanwege de vele dieren die hier in het wild leven, maar ook voor het afwisselende landschap van bossen, bergen, regenwoud, woestijn, savannes en de Rift Valley. En een rondreis afsluiten op het hagelwitte zandstrand van de azuurblauwe Indische Oceaan klonk ons als muziek in de oren. In dit artikel deel ik je mijn tips voor jouw bezoek aan Kenia, een land wat alle ingrediënten heeft om het échte Afrika te ervaren!

Fes

Wat te doen in de koningsstad Fès in Marokko 

Fès (of Fez) behoort tot één van de vier koningssteden van Marokko. Fès is een betoverende stad met meer dan 9000(!) kleine smalle straatjes en steegjes die alleen te voet te betreden zijn. Hiermee heeft de stad de oudste en grootste medina van de wereld, waar je al je zintuigen laat prikkelen. In dit artikel deel ik je graag alle tips voor deze intense en betoverende stad die bij mij zeker indruk heeft gemaakt! 
Marrakech

Een rondreis door Marokko

Maak een rondreis door Marokko, ontdek het land waar cultuur, mooie architectuur en bergen elkaar afwisselen. Ontdek de verborgen straatjes van de medina in Marrakesh of Fes, reis door het prachtige Atlasgebergte en ervaar een nacht in de woestijn. Lees al mijn tips in dit artikel voor een rondreis door Marokko!