Over mij

Mijn naam is Malou en het liefste ontdek ik de wereld. Ik hou van reizen met afwisseling van natuur en cultuur en ik zoek graag het lokale leven op. Mijn reismotto klinkt ongeveer:  ‘Ik wil op reis. Ik wil nieuwe dingen zien en plekken ontdekken. Dingen doen die ik nooit eerder deed. Ik wil graag zien hoe anderen leven. Ik wil de smaak van het eten proeven in Japan en de wijn in Zuid-Afrika. Ik wil wilde dieren zien en ontdekken hoe mooi de wereld is. Hoe helder het water is en hoe hoog de bergen van Nepal zijn. Genieten van verlaten plekjes. Ik wil op reis, de wereld is te mooi om thuis te blijven!’

Ik wil met jullie mijn reisverhalen delen, jullie enthousiasmeren en vooral jullie de nuttige informatie geven waar je naar op zoek bent! Reismeis.nl zal gaan over verre bestemmingen, stedentrips tot aan bestemmingen dichterbij huis.

Heb je na het bezoeken en lezen van mijn blog vragen of suggesties, laat het dan vooral weten in een reactie.

Samenwerken

Wil je bepaalde bestemmingen, diensten of een product onder de aandacht brengen bij Nederlandse reizigers? Middels Reismeis.nl is dit mogelijk en ben je bij het juiste adres. Ik kijk graag uit naar nieuwe leuke samenwerkingen, mits ze bij mij en mijn publiek passen. Uiteraard denk ik graag mee over de mogelijkheden van een samenwerking.

Zowel de blog als de social media kanalen kunnen worden ingezet. 86% van mijn volgers zijn tussen de 18 en 44 jaar en zijn vanzelfsprekend gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact opnemen middels het contactformulier of via malou@reismeis.nl

En vooral, heel veel lees- en reisplezier!
Disclaimer

Japanse garden

Via onderstaand formulier neem je contact met mij op: