• Home
  • /
  • Nederland
  • /
  • Een huis huren in de Achterhoek met familie of vrienden
Achterhoek

Een huis huren in de Achterhoek met familie of vrienden

Ben je op zoek naar een groot huis waar je een weekend of midweek wilt verblijven met een groepje vrienden of familie? Dan is het vakantiehuis van De Familie Kip een bijzondere en leuke plek in de Achterhoek. Ik vertel je graag meer over dit huis en de omgeving.

Vakantiehuis De Achterhoek

In de Achterhoekse natuur vind je het bijzondere vakantiehuis van De Familie Kip. Het huis is een ruim huis waar je met 6 tot 10 personen kunt verblijven. Het huis heeft drie ruime slaapkamers, waarvan twee slaapkamers een eigen douche en wastafel hebben. De toiletten zijn los, wat met een groep personen lekker praktisch is. De accommodatie is niet een standaard vakantiehuis wat je op een vakantie park aantreft. Het is een groot huis dat verborgen is tussen de bomen, twee vijvers en beschikt over een heerlijke veranda waar je geen last zult hebben van andere gasten. Het hoeft er bijvoorbeeld niet om 23u stil te zijn en de volume van de muziek kun je helemaal zelf bepalen.

Het hoeft er bijvoorbeeld niet om 23u stil te zijn en de volume van de muziek kun je helemaal zelf bepalen

Reismeis.nl

De accommodatie biedt de mogelijkheid om een eigen tent, caravan of camper mee te nemen in de zomer. Hierdoor kun je eventueel met meer personen verblijven.

De Familie Kip
Kanoën, een fiets huren of wandelen in de Achterhoek

Bij de accommodatie liggen er meerdere kano’s die je kunt pakken en vrij kunt gebruiken. Tevens is de achterhoek een perfecte plek om met goed weer lekker te fietsen, het is zelfs door de Fietsersbond uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Wil je een fiets huren dichtbij de accommodatie, dan kun je dit doen bij Mekers Fietsverhuur.
Wandel je liever door het afwisselende landschap en de omgeving? Dan kun je hier negen verschillende wandelroutes in de omgeving bekijken die verspreid zijn over de gemeente Oude IJsselstreek. De routes zijn langs de wandelroute met bordjes aangegeven met gekleurde voetstappen en het boekje is tevens gratis te krijgen bij de VVV Ulft.

Leuke activiteiten met kinderen in de Achterhoek

Als je in de Achterhoek bent en je bent op zoek naar een leuke activiteit met kinderen, dan is er genoeg te beleven. Denk aan een klimbos, musea of een dagje naar het zwembad. Op de website Kidsgeluk kun je alle tips voor bekijken en zie je direct of het in de buurt is van de accommodatie.

De achterhoek
De Familie Kip
Doetinchem bezoeken

Doetinchem wordt ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd. Het is een eeuwenoude stad met historische gebouwen, de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Deze stad ligt op een kwartiertje rijden van het vakantiehuis vandaan. Ook kun je hier je hart ophalen met winkelen en zijn er talloze gezellige cafés en restaurants te vinden.

Wil je meer tips voor leuke uitjes in Nederland? Bekijk dan hier mijn artikelen voor tips over Nederland. En bezoek en volg mijn Instagram Reismeis.nl.

Geef een reactie