Nicaragua

Facebookgroepen voor reizigers

Tegenwoordig kun je op veel verschillende manieren inspiratie op doen en informatie verzamelen voor reisbestemmingen. Bladeren door tijdschriften zoals de Lonely Planet of Columbus Magazine, maar op internet (en daarmee dus op Facebook) zijn veel gezellige reisgroepen waar veel leuke- en nuttige informatie te verkrijgen is van reizigers zelf. In dit artikel geef ik je tips voor een aantal handige en leuke Facebookgroepen!

Vakantiebestemmingen

Vakantiebestemmingen is een gezellige facebookgroep en dat komt omdat de leden voornamelijk vrouwen zijn die graag op vakantie gaan! Het is een snelgroeiende groep met bijna 35.000 leden. De bestemmingen van de reizigers zijn lekker divers en je krijgt altijd veel reacties op een gestelde vraag, een leuke groep om bij aan te sluiten!

Azië Backpackers

Ben je van plan om te gaan backpacken in het mooie Azië? Azië Backpackers is de grootste Facebookgroep voor reizigers waar je dus heel veel informatie kan krijgen. Met ruim 70.000 leden is deze groep enorm en erg actief onder backpackers. Tip: zet de notificaties uit 😊

Midden- en Zuid- Amerika Backpackers

Met ruim 27.000 leden is dit een grote groep, waar de leden reizigers zijn die in Midden- of Zuid- Amerika zijn geweest of van plan zijn om te gaan. Een handige groep als je dus van plan bent om te reizen naar Midden- of Zuid Amerika!

Indonesië reistips

Wil je meer tips over het mooie Indonesië en de talloze eilanden die dit mooie land te bieden heeft? In de groep Indonesië reistips zitten zo’n 5000 leden die je graag op weg helpen als je een vraag hebt.

reistips

Ken jij zelf nog leuke Facebook groepen en welke is jouw favoriet? Volg mij op Instagram voor meer foto’s en reisinspiratie!

Geef een reactie