weekendweg

Slapen in een Hooiberg in Twente

Net voor de Corona pandamie verbleef ik samen met een vriendin een weekend in een hooiberg in Twente. De eerste mooie lentedagen waren daar en we genoten ontzettend van dit weekend. Aangezien we nu middenin de Corona crisis zitten en de komende tijd voor ons allen nog zeer onzeker zal zijn, is reizen niet een eerste prioriteit. Onze gezondheid is het allerbelangrijkste en dat wordt duidelijk gemaakt in onze huidige crisis. Wij kunnen terugkijken op een heerlijk weekend!

Weekend in een Hooiberg

Na een aantal weken slecht weer in Nederland, waren de eerste zonnestralen in maart eindelijk daar! En toevallig in dit weekend verbleef ik samen met een vriendin twee nachten in een Hooiberg in Twente, bij Erve Woolderink. We sliepen in een gezellig en knus huisje. Erve Woolderink heeft twee van deze luxe huisjes op hun erf en wat ik er zo heerlijk aan vond, is dat de huisjes voorzien zijn van een sauna. Je verblijft dus op het erf van dit gastvrije gezin en je bevindt je op een vleesveeboerderij met Angus koeien. Het is een leuk verblijf voor jong en oud met een natuurrijke omgeving. Ook een verblijf met kinderen is een aanrader, lekker genieten van de dieren en het buitenleven!

Hooiberg

Ben je op zoek naar een leuk weekend weg, dan is slapen in een hooiberg in Twente misschien wel iets voor jou! Lijkt het jou wat?

Geef een reactie