• Home
  • /
  • Nederland
  • /
  • Winterwoods, uniek overnachten in een traditionele yurt!
Winterwoods

Winterwoods, uniek overnachten in een traditionele yurt!

Heb jij al eens in een traditionele yurt geslapen? Winterwoods is dé plek om dit te ervaren! Naast uniek overnachten in een traditionele yurt kun je op Winterwoods meedoen met verschillende activiteiten en workshops die gedurende de dag worden gegeven. Zo kun je meedoen met een ontspannen meditatie of een yogasessie, maar ook kun je je grenzen verleggen met een begeleide koudetraining in een dichtbij gelegen natuurplas. Ook is er een sauna en hottub op het terrein die je kunt reserveren. Lees hieronder alles over dit avontuur en wie weet slaap jij binnenkort in een yurt midden in de bossen!

Yurt overnachten

Slapen in een yurt

Op Winterwoods ga je echt even terug naar de basis, met leuke begeleiding en goede faciliteiten. Je overnacht hier in een traditionele yurt welke is voorzien van alle basisfaciliteiten voor een ontspannen verblijf. Wanneer je de houtkachel in je yurt opstookt blijft het dankzij de stevige isolatie lang warm. Daarnaast is er een opgemaakt, comfortabel bed met verschillende warme dekens. Hierdoor zul je het zeker niet koud hebben. In de yurt is geen elektriciteit, daarom is er sfeervolle verlichting op batterijen aanwezig. Op korte loopafstand vind je het verwarmde sanitair gebouw, waar je je elektrische apparaten kunt opladen en je een warme douche kunt nemen.

In de yurt is er een kampvuur kookset, gasstelletje en overig servies aanwezig. Ook is er peper, zout, olie in de yurt en zijn er afwasbenodigdheden aanwezig. Het enige wat je zelf meeneemt is het eten en drinken wat je zelf lekker vindt. Koffie, thee en warme chocolademelk kun je halen in de gezellige buitenhuiskamer.

Overnachten traditionele Yurt


Op Winterwoods ga je echt even terug naar de basis, met leuke begeleiding en goede faciliteiten.

Welke activiteiten zijn inbegrepen?

Boek jij een verblijf op Winterwoods, dan betaal je niet alleen voor twee óf drie unieke overnachtingen in een traditionele yurt, maar ook voor de activiteiten waar je gedurende de dag aan deel kunt nemen. Zo kun je deelnemen aan een ontspannen yoga- of meditatiesessie of aan de begeleide koudetraining in de nabijgelegen plas. Er is een spa aanwezig met twee houtgestookte sauna’s en een hottub die je kunt reserveren. Er staan mountainbikes die je kunt pakken of kies voor een wandelroute voor een rondje door het bos. Verder hak je je eigen stookhout, kun je deelnemen aan broodbakken boven het kampvuur of gezelschapsspelletjes spelen met de andere gasten. Of trek jezelf gewoon lekker terug in je warm gestookte yurt.

Voor wie is Winterwoods en wat kost het?

Het overnachten in een traditionele yurt is uniek, maar alles eromheen maakt Winterwoods pas écht bijzonder. Winterwoods zorgt er eigenlijk voor dat de winter ook een perfect seizoen is om erop uit te gaan. Winterwoods wordt elk jaar opgebouwd en is te boeken van oktober tot en met maart. Je betaald een all-in prijs voor de complete beleving. Kijk voor de actuele prijzen en beschikbaarheid op de pagina van Winterwoods.

Ben je enthousiast geworden, lees dan hier meer over Winterwoods! Wil je meer foto’s en video’s zien van ons verblijf op Winterwoods? Kijk dan hier de Winterwoods beelden op Instagram!

Geef een reactie