WIN: Een leuke wanddecoratie voor aan jouw muur!

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke decoratie voor aan de muur en krijg jij ook zo’n positief gevoel van reizen of een bepaalde stad? Dan kan een leuke wereld- of stadskaart een leuke toevoeging zijn voor op jouw muur! Lees verder hoe jij kans maakt op een leuke prijs!

Op Wereldkaarten vind je talloze wereldkaarten in verschillende uitvoeringen en materialen. Zo bieden ze bijvoorbeeld toffe wereldkaarten op hout aan, maar ook een stadskaart in de vorm van een poster is tegenwoordig een hippe trend. En wist je dat je deze kaarten alleen maar op hun website kunt verkrijgen? Hiermee heb je dus ook nog iets unieks!


Scroll snel naar onder om te zien hoe jij kans maakt op een wereldkaart naar keuze en wie weet hangt er dan bij jouw snel zo’n sfeermaker aan de muur 🙂

Winactie

Ik mag een waardebon t.w.v. €119,95 weggeven om zelf te besteden op de webshop van wereldkaarten, hoe tof is dat?

Hoe maak je kans op deze prijs?
–       Reageer onder dit artikel (of het bericht op Facebook) dat jij graag kans wil maken op deze prijs, voor een extra kans like @reismeis.nl op Facebook!
–       Reageer vóór 5 december en wie weet hoor jij dan wel op pakjesavond dat jij deze prijs hebt gewonnen!

De prijs is inmiddels vergeven. De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld. 

 

 

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Wereldkaarten en FotoOpHout opgesteld. FotoOpHout is een zusteronderneming van Wereldkaarten. Ik deel niets anders dan mijn persoonlijke mening 🙂

33 Comments

Geef een reactie